28 Mart 2016 Pazartesi

SEPHORA ALIŞVERİŞİ


Herkese yeniden MerhabaJ

Uzun bir aradan sonra kısa bir süre önce yaptığım Sephora alışverişi ile karşınızdayım. Benim yaşadığım şehirde maalesef Sephora yok. Bana en yakın Sephora Ankara’da.

Bu yüzden yakın bir zamanda yaptığım Ankara seyahatimde tabikide Ankamall deki Sephora’ya uğradım.
Aslında aklımda başka ürünler vardı ama poşetimdekiler bambaşka olduJ


Öncelikle Nars’ın Radiant Creamy kapatıcısını almak istiyodum. Ama stoklarında yoktu. Sonra severek takip ettiğim sevgili melodininmakyajında görüp merak ettiğim Make up For Ever’in ultra HD kapatıcısını aldım.


Ürün miktarı 7ml. Benimkinin rengi R20. Tenimdeki duruşu da şu şekilde.



Ürünü bir süredir deniyorum. Kesinlikle kapatıcılığı yüksek bir ürün. Çok az bir miktarda almanız yeterli oluyor. Ürün tüpünü elinize alınca önce çok küçükmüş gibi geliyor. Ama kullanınca çok az bir miktarla uzun süre kullanabileceğinizi anlıyorsunuz. Oldukça bereketli  bir ürün olacağa benziyor. Kısacası ben çok sevdim. Ürün fiyatı 75 TL.



Daha sonra satış danışmanı göz çevremin çok kuru olduğunu ,uzun süre bilgisayar kullanıp kullanmadığımı sordu. Gerçekten de işim gereği uzun süre bilgisayar ekranına bakmak zorunda kalıyorum. Bu da göz çevremi kurutuyor. O da bana bu problemi çözmek için bir ürün önerdi.

Clininque markasının yeni çıkardığı pep-start göz çevresi kremi.


Bu ürünü ister makyaj öncesi göz çevresini nemlendirmek ve aydınlatmak için kullanabiliyorsunuz. İsterseniz de makyajlı halinizle gün içerisinde ihtiyaç duyduğunuz anda göz çevrenize uygulayabiliyorsunuz. Çantaya atıp çıkmalık bir ürün.


Ürün içerisinde hafif ışıltılar bulunduruyor. 



Benim için gerçekten hayat kurtarıcı bir ürün oldu. Gün içerisinde ihtiyaç duydukça göz çevreme uyguluyorum.

Kapatıcımın üzerine uyguladığımda kesinlikle kapatıcıyı yerinden oynatmıyor. Eğer göz çevreniz benim gibi kuruysa bu ürüne bakabilirsiniz. Fiyatı 95 TL.

Bu alışverişimin yanında bana denemem için bir sürü tester verdiler. Sephora için şaşılacak bir surum. Şanslı günümdeydim galiba:)

Benim aldıklarım bu şekildeydi. Umarım size fikir verebilecek bir yazı olmuştur.

Fikirlerinizi benimle paylaşmayı unutmayın.

Görüşmek üzere…


Instagram: fairysharesbeauty

7 Mart 2016 Pazartesi

CLINIQUE BONUS SET



Herkese yeniden MERHABA..

Bugün sizlerle severek takip ettiğim “ışılınblogu”ndan bir süre önce görüp aldığım ve uzunca bir süredir denediğim Clinique markasının Bonus setinden bahsedeceğim.


Öncelikle şunu belirteyim: Bu yazıyı ürünleri aldıktan uzun bir zaman sonra yazıyorum çünkü ürünleri gerçek anlamıyla denemek ve bendeki etkilerini görmek istedim. Yani amacım sizlere doğru bilgiler verebilmek.

Setin içeriği şu şekilde:Clinique repairwear uplifting firming cream
                                       Clinique repairwear laser focus wrinkle correcting eye cream
                                       Clinique smart custom-repair serum
                                       Clinique 7 day scrub cream
                                       Clinique liquid facial soap mild
                                       Clinique high impact mascara
                                       Clinique high impact rouge / 19 extreme pink

Hadi incelemeye başlayalımJ

Clinique repairwear uplifting firming cream


Bu bir yaşlanma karşıtı,kırışıklıkları azaltıcı yüz kremi. Açık konuşmak gerekirse ben bu seti kremler ve serum için aldım. Bu kremi de büyük beklentilerle kullanmaya başladım. Fakat set içerisindeki sevmediğim tek ürün bu oldu malesef L

Eski nemlendiricim bitince bu kremi uygulamaya başladım.Kokusu pek hoşuma gitmemişti. Biraz  ilaç gibi. Neyse 3 gün üst üste sabah ve akşam uyguladıktan sonra yüzümde bazı değişimler gördüm. 
Bütün yüzüm pütür pütür oldu. Çok korktum tabi. Bu arada dip not daha önce hiçbir ürüne karşı cildim böyle reaksiyon göstermemişti. Başta bunun kremden dolayı olduğunu anlamadım. Yüzüme sürdüğüm şeyler arasındaki tek yeni ürünün bu krem olduğunu anlayınca hemen kullanmayı bıraktım. Bir hafta kadar yüzüme hiçbir şey sürmedim ve çok şükür ki o pütür pütür görünüm geçti.Krem rafa kaldırıldı. Yani maalesef ki bu ürün tam bir hayal kırıklığı oldu.

Clinique repairwear laser focus wrinkle correcting eye cream


Yazıma sevmediğim ürünle başladım ama dediğim gibi setin geri kalanını çok beğendim. Tıpkı bu göz çevresi kremi gibi. Bu krem tam anlamıyla mükemmel. Göz çevremi çok güzel nemlendiriyor. Yapısı oldukça yoğun. Yani ürün küçük boy olmasına rağmen oldukça bereketli. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum hala yarılayamadım. 

Ayrıca bu ürün de sevdiğim bir diğer özellik ise uzun bir süre kullandıktan sonra göz çevremde gözle görülür bir aydınlık görüntü oluştu. Yani severek kullandığım bir ürün kendileri.

Clinique smart custom-repair serum


Gelelim Clinique markasının şu meşhur serumuna.  Setteki bu serumda diğer ürünler gibi deneme boyunda. Ben bu serumu her gece yatmadan önce nemlendirici kremimden önce uyguluyorum. Önce serum,sonra nemlendirici krem,en sonada göz çevresi kremimi uyguluyorum. Bu serumda severek kullandığım bir ürün oldu. 

Yatmadan önce 2 pompa ürünü elimde ısıtıp yüzüme bastırarak uyguluyorum Ve ertesi gün cildim gerçekten pırıl pırıl oluyor uyandığımda. Tabi ki bendeki bu etkileri uzun bir süre kullandığım için olabilir. Serumun orijinal boyu çok pahalı. Bazen keşke bu ürünü bu kadar sevmeseydim diyorum. Çünkü bitince orjinaline o kadar para vereceğimi düşünmüyorum.

Clinique 7 day scrub cream


Bu içerisinde çok minik parçacıklar bulunan bir peeling. Ben haftada bir gün temiz cildime masaj yaparak uyguluyorum. Sonrada duruluyorum. Yüzümdeki ölü derileri nazikçe temizliyor. Uyguladıktan sonra cildimde pürüzsüz bir etki bırakıyor.İçerisindeki partiküller çok küçük olduğu için cildimi hiç tahriş etmedi. Severek kullanıyorum ve maalesef  bitmek üzere..

 Clinique liquid facial soap mild


Bu da deneme boyundaki bir yüz yıkama jeli. Sabah ve akşam yüzümü bununla yıkıyorum. Ama çok küçük boyda olduğu için bu ürünü sadece seyahatlerimde kullandım. O yüzden hala bitmedi:)

Clinique high impact mascara


Bu da Clinique’in meşhur ürünlerinden. Zaten bende bu ürünün tam boyu da var. Çok severek kullanıyorum. Kirpiklere muhteşem bir hacim veriyor. Çok sevdiğim bir üründü. Setten de çıkmasına çok sevindim.

Clinique high impact rouge / 19 extreme pink

Bu ruj setin içinden çıktı. Yani bu seti alana bu renk ruj geliyor. Rengi günlük kullanıma çok uygun. Kremsi yapıda ve parlak bitişli bir ruj.





Setin incelemesi bu şekildeydi. Ben bu seti Markafoni’den almıştım. Fiyatı 40 TL idi. Gerçekten çok uygun bir fiyattı. Zaman zaman bu set yine aynı sitede indirime giriyor. Denk gelirseniz mutlaka bakın.

Umarım yazımdan keyif almışsınızdır. Yorumlarınızı bekliyorum.

Görüşmek üzere,

Sevgiler..

Instagram:fairysharesbeauty




                    

3 Mart 2016 Perşembe

PURE BEAUTY BB CREAM




Merhabalar.

Bugün sizlere hayatımın BB kreminden bahsedeceğimJ Bahsedeceği ürün başlıktan da anlaşılacağı gibi Pure Beauty markasına ait BB krem.




 Bu ürün son zamanlarda birçok vlogger tarafından oldukça övülmekte. Aslında ben bu ürünle 1 yıl  önce tanıştım. O zamanki kullandığım ürün olan Garnier BB kremim bitmişti. Tenime çok koyu  geldiği için yeni bir BB krem arayışına girmiştim.

Watsons’ ta gezinirken Pure Beauty markasına dikkat kesildim. Çünkü yılbaşı indirimine denk gelmiştim. Açıkçası başta ürünün ambalajının pembe olması dikkatimi çekti. Sonra oradaki görevliye “Bunun kendi cilt tonuma göre olanı bulmamda bana yardımcı olur musunuz?” dedim. Oda bana bu ürünün tek rengi olduğunu söyledi.(Bulgarian Rose)

Sonra ürünü aldım ve kullanmaya başladım. Ürün tek renk ama ciltle o kadar güzel bütünleşiyor ki. Cildinize sürdüğünüzde direk cildinizin rengini alıyor.



Kullanmaya başladıktan sonra herkes bana “Yüzüne ne sürdün? Çok canlı duruyor.” dedi. Tabiki bu çok hoşuma gitti.:)

Ürün parlak bitişli ve orta kapatıcılıkta. Eğer cildiniz karmaysa ya da yağlıysa T bölgenizi transparan bir pudrayla sabitleyebilirsiniz. 

Ben ürünü "Real Techniques" markasının "Buffing brush"ıyla yada yine aynı markanın makyaj süngeriyle uyguluyorum.İkisiyle de uygulayınca doğal bir bitiş elde ediyorum.


Ayrıca ürünün 42 SPF koruması var. Yaz kış benim gibi güneş kremi kullananlar için bu çok iyi bir özellik. Bu benim 3. tüpüm ve bu da bitmek üzere.

Kısacası bittikçe tekrar alacağım bir ürün. Eğer BB krem arayışındaysanız bu markaya bir bakın derim..

Bu arada ürün Watsons’larda satılıyor. Ben indirim döneminde 19 TL ye almıştım. Hazır bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü indirimi başlamışken bu fırsatı kaçırmayın. Bu BB krem de indirimli ürünler arasında çünkü.

Sonraki yazımda görüşmek üzere..


Sevgiyle kalın.. 

instagram: fairysharesbeauty